‘Alpski Mourinho’, koji smatra da video igrice stvaraju ovisnost kao alkohol i droge, igračima blokirao wi-fi!

Foto: fah

Trener Southamptona Austrijanac Ralph Hasenhüttl, koji ima nadimak alpski Mourinho, smatra da video igrice stvaraju ovisnost kao alkohol i droge, pa je svojim igračima onemogućio igranje na dan utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dok sam bio trener Leipziga bilo je igrača koji su na dan utakmice igrali video igrice do tri ujutro. To je veliki problem, igrice stvaraju ovisnost kao alkohol i droge, i morate igrače zaštititi od te napasti. Kad smo na gostovanju navečer u hotelu blokiramo wi-fi, pa se ne mogu igrati. Moram zaštititi igrače, na terenu i izvan njega, to znači da moram paziti na njih 24 sata dnevno”, izjavio je Hasenhüttl za britanske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.