Amerikanci čestitali hrvatskim tenisačima: Vidimo se dogodine!

Foto: Twitter

Nakon braće Bryan Marin Čilić je jednostavno pomeo najboljeg igrača SAD-a, Johna Isnera 3:0 u setovima, da bi u kasnim noćnim satima, ili ranim jutarnjim satima po hrvatskom vremenu mladi Borna Ćorić postao hrvatski sportski junak pobijedivši Jacka Socka, tenisača koji je prvog dana Davis Cup četvrtfinala u Portlandu dobio Čilića u pet setova, i tako Hrvatskoj osigurao drugo polufinale u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ovoga poraza američka Davis Cup momčad sportski je čestitala hrvatskim tenisačima na velikoj borbi i uspjehu i poručila: “Vidimo se dogodine!”

“Moramo im skinuti kapu, igrali su briljantno posljednja dva dana”, kaže američki izbornik Jim Courier o hrvatskim tenisačima.

“Odlučile su sitnice, prvi set okršaja Isnera i Čilića je mogao otići na našu stranu, a onda bismo vjerujem ovdje sjedili nasmijani umjesto tužni.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jack Sock je prvog dana iznenadio Čilića, ali je u odlučujućem meču izgubio od Ćorića.

“Imao sam prilike, no nisam ih iskoristio. To je tenis. Nekad vas ide, a nekad ne ide. Moram priznati i da je on odigrao sjajan meč.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.