Ana Ivanović odustala zbog ozljede kuka

Srbijanska tenisačica Ana Ivanović odlučila je odustati od daljnjeg nastupa na WTA turniru u Linzu kako ne bi pogoršala ozljedu lijevog kuka i ugrozila svoj nastup na završnom WTA turniru osam najboljih svjetskih igračica u Singapuru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivanović je već u dvoboju 1. kola protiv Francuskinje Pauline Parmentier osjetila bolove u kuku, zbog čega je zatražila liječničku pomoć. Uspjela je završiti meč i ostvariti pobjedu, ali je u srijedu ujutro odlučila povući se iz turnira.

“Bila je ovo doista teška odluka, jer sam željela po treći put osvojiti naslov u Linzu, na jednom od mojih najdražih turnira. No, moram misliti na svoje zdravlje”, pojasnila je Ivanović svoju odluku te obećala da će po treći naslov u Linzu doći sljedeće godine, kad će turnir proslaviti 25. obljetnicu održavanja.

Tako je Amerikanka Madison Brengle bez borbe stigla do četvrtfinala, a zanimljivo je da je u dvoboju 1. kola do pobjede došla nakon što joj je Rumunjka Irina Begu predala meč, pri vodstvu Amerikanke 7-5, 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.