Ancelotti ipak odbio mjesto talijanskog izbornika

Foto: fah

Carlo Ancelotti je odbio mjesto talijanskog izbornika koje je prazno od studenog prošle godine i eliminacije Azzurra u doigravanju za SP u Rusiji, pišu u nedjelju talijanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Corriere dello Sport” i “Gazzetta dello Sport” pišu kako je Ancelotti, koji je bez kluba otkako je smijenjen u minhenskom Bayernu prošle jeseni, u subotu telefonski obavijestio Talijanski nogometni savez (FIGC) da ne prihvaća njihovu ponudu.

U utorak je većina talijanskih medija pisala o sastanku između Ancelottija i predstavnika FIGC-a Roberta Fabbricinija i bivšeg nogometaša Milana Alessandra Costacurte. Ti su mediji tada pisali i kako je Ancelotti sklon prihvaćanju dužnosti izbornika.

Osim njega, na popisu eventualnih kandiadata za izbornika nalalaze se još imena Roberta Mancinija (Zenit St Pétersbourg), Antonia Contea (Chelsea) i Claudia Ranierija (Nantes).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Azzuri nemaju izbornika od odlaska Gian Piera Venture koji je smijenjen nakon što je Švedskau doigravanju za SP u Rusiji eliminirala Italiju.

U iščekivanju novog izbornika, privremeno tu dužnost obavlja 46-godišnji Luigi Di Biagio, bivši igrač Intera i Rome i trener mladih nada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.