(VIDEO) NHL: San Jose izjednačio, Boston Bruinsi poveli

Foto: Twitter

San Jose Sharks su izjednačili na 1-1 u seriji na četiri pobjede nakon što su sinoć u drugoj utakmici drugog kruga doigravanja Zapadne konferencije nakon dva produžetka slavili protiv Vegas Golden Knightsa sa 4-3, dok su u Istočnoj konferenciji u prvoj utakmici drugog kruga Boston Bruins poveli protiv Tampa Bay Lightninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeća utakmica između Golden Knightsa i Sharksa igra se u ponedjeljak u San Joseu.

Vegas kojem je ovo prvo doigravanje u prvoj sezoni u NHL-u je vodio sa 2-0 nakon početka druge trećine zahvaljujući pogocima Williama Karlssona.

No, tada Brent Burns iskorištava situaciju s igračem više i uspijeva savladati vratara Vegasa Marc-Andréa Fleurya čija je mreža bila netaknuta 144 minute. Golden Knights nakon toga gube tlo pod nogama i Boston zabija još dva gola, a strijelci su Logan Couture i opet Burns. No Vegas dolazi do izjednačnja u 13. minuti zadnje trećine i utakmica odlazi u produžetak u kojem San Jose dominira, ali ih zaustavlja Fleury sa 47 obrane. Jonathan Marchessault je zabio četvrti gol za Vegas, ali je poništen. I konačno pobjedu San Joseu donosi opet Couture svojim drugim pogotkom na utakmici pet minuta nakon početka drugog produžetka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici Boston je poveo sa 1-0 u seriji svladavši sa 6-2 u gostima Tampa Bay. Golove za Bruinse zabili su Patrice Bergeron i Rick Nash po dva te Brad Marchand i Jake DeBrusk po jedan. Strijelci za Tampa Bay su bili Dan Girardi i Mikhail Sergechev.

Sljedeća utakmica se igra u ponedjeljak opet u Tampi.

ISTOČNA KONFERENCIJA,
2. krug:
Tampa Bay Lightning – Boston Bruins 2-6
(Boston vodi 1-0 u seriji na četiri pobjede)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZAPADNA KONFERENCIJA:
Vegas Golden Knights – San Jose Sharks 3-:4 (dva produžetka)
(Momčadi su izjednačene na 1-1 u seriji na četiri pobjede).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.