Ancelotti: “Ne znam tko će igrati umjesto Balea, Zidane mi nije javio”

Foto: fah

Uoči uzvratnog susreta četvrtfinala Lige prvaka, trener Bayerna Carlo Ancelotti izjavio je da su detalji odlučili prvu utakmicu u kojoj je Real slavio sa 2-1, a oba gola zabio je Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvih 60 minuta u Muenchenu je bilo dobro, ali nakon toga napravili smo previše grešaka. Detalji su odlučili prvu utakmicu i moramo se na njih fokusirati. Ne smije nam se dogoditi da Ronaldo ostane sam pred našim golom”, kazao je Ancelotti uoči današnjeg uzvrata u Madridu.

Razlog za optimizam u redovima Bayerna leži i u povratku Roberta Lewandowskog. Poljski napadač je propustio prvi susret zbog ozljede, no sada je spreman.

“To je veliki dobitak za nas, ali nećemo mijenjati strategiju”, dodao je Ancelotti, koji je s Realom 2014. osvojio Ligu prvaka i tada mu je pomoćnik bio Zinedine Zidane, koji sada vodi “kraljevski klub”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U uzvratnoj utakmici zbog ozljede mišića neće igrati krilni napadač Reala Gareth Bale. Na novinarski upit tko bi ga mogao zamijeniti, Ancelotti je kazao: “Ne znam, Zidane mi nije javio”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.