Ancelotti o Modrićevoj dugovječnosti: Ima tu svega pomalo

Foto: fah

U intervjuu za As Realov trener Ancelotti govorio je o hrvatskom kapetanu Luki Modriću. Zanimalo je novinare u čemu je Modrićeva tajna dugovječnosti pa i u 36. godini igra na visokom nivou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ima tu svega pomalo, nema sumnje. Luka i svi sadašnji igrači tijekom karijere jako brinu o sebi i drugima. To su treninzi, dijete, njege… Sve pomalo. Igrači koji dostignu godine Modrića, Ronalda ili Ibrahimovića imaju velike zasluge, ali to je zato što su vrlo profesionalni”, smatra Ancelotti.

Kaže kako i Benzema i Kroos mogu stopama Modrića.

“Siguran sam u to jer ih svakodnevno viđam kako rade i znam da su profesionalci u potpunosti. Vjerujem da sva trojica mogu doći do 40. godine igrajući na visokoj razini. Istina je da je ovo što kažem teže i kompliciranije za napadača, koji ima veću potrošnju, nego za veznjaka. Ali mislim da sva trojica to mogu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smatra da ima najbolji vezni red na svijetu sastavljen od Tonija Kroosa, Casemira i Luke Modrića.

“Njih trojica imaju toliko iskustva i toliko odigranog nogometa da su izvanredni. Osim toga, pokazalo se da su jako dobar miks. Kad su njih trojica zajedno, nitko se s njima ne može usporediti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.