Ancelotti potvrdio interes Brazila

Foto: fah

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti potvrdio je u subotu na konferenciji za novinare da ga brazilska reprezentacija želi angažirati za izbornika. No, on smatra da je potrebno “poštovati ​​postojeći ugovor, i to do kraja”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Stvarnost je da me želi brazilska reprezentacija i to mi laska, to me raduje. Ali moram poštovati trenutačni ugovor, koji istječe u lipnju 2024., ugovor koji želim poštovati do kraja, rekao je Ancelotti na konferenciji za novinare.

– Imam ugovor, želim ga poštovati jer volim ovaj klub i ovu momčad. I sve što će se dogoditi nakon mog ugovora je budućnost, a nitko ne zna budućnost, dodao je Ancelotti, kojeg brazilski tisak često spominje kao potencijalnog budućeg izbornika Seleçaa.

– Ne čudim se što postoje ovakve glasine i to me ne zabrinjava. Prilično je jasno: ostat ću ovdje sve dok mi Real Madrid dopusti da ostanem. Osjećam veliku potporu od predsjednika, navijača i igrača, atmosfera je vrlo mirna oko mene, a i ja sam vrlo smiren. Sada imamo dva i pol mjeseca da pokušamo osvojiti naslove, kazao je na kraju talijanski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.