Andrej Kramarić: ‘Zdrav sam, jedva čekam opet zaigrati u hrvatskom dresu’

Foto: NK Rijeka

Nogometaši Valencije upisali su pobjedu Andrej Kramarić dobio je uokvireni dres Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čekam u tunelu da me službeni spiker najavi, a feeling… Ista ona nervoza, isto ono uzbuđenje kao kad sam istrčavao u Rijekinom dresu. Hvala još jednom, bezbroj puta hvala navijačima, svim Riječanima koji su bili uz mene dok sam igrao u Rijeci i za Rijeku”, rekao je za klupsku TV.

“Bilo je predivno opet osjetiti tu ljubav ljudi koja me gurala prema naprijed. Emociju je teško, nemoguće opisati. Hvala, Rijeko!”, poručio je.

Najavio je povratak nakon ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jedva čekam opet istrčati i u dresu hrvatske nogometne reprezentacije”, rekao je, pišu 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.