Andrew Murray novi kapetan Medveščaka

Momčad Medveščaka izabrala je nasljednika Alana Letanga na poziciji kapetana. Slovo „C“ koje na
hokejaškom dresu označava titulu kapetana u idućoj sezoni na svom dresu nosit će Andrew Murray, igrač koji je svojim nastupima za Medveščak u prošloj sezoni uvelike doprinio odličnom uspjehu kluba u prvoj sezoni nastupanja u Kontinentalnoj hokejskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoju prvu službenu utakmicu u funkciji kapetana Andrew Murray će odigrati u četvrtak, 4.9., u Bratislavi protiv Slovana. Svečano proglašenje Murraya novim kapetanom i uručivanje te titule od strane dugogodišnjeg legendarnog kapetana Medveščaka, od ove sezone pomoćnog trenera,
Alana Letanga održat će se uoči prve domaće ovosezonske KHL utakmice protiv Severstala iz Čerepovca, 14.9. u 17:45h u Domu sportova.

“Čast mi je što sam naslijedio Alana Letanga. On je bio kapetan momčadi još od EBEL-a što puno govori o njemu i o tome kako je obnašao tu dužnost. Prošle sezone sam bio njegov asistent, gledao sam ga, učio i upijao. Ovo će biti veliki izazov za mene i jako mu se veselim”, rekao je Murray u intervjuu za medvescak.com

Ipak Kanađaninu, koji je svojevremeno igrao za NHL momčadi Columbus Blue Jacketse, San Jose Sharkse i St. Louis Bluese, ovo neće biti prvi put da nosi kapetansko “C”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio sam već kapetan na fakultetu, ali i u juniorskim momčadima, tako da sam već dobro upoznat s kapetanskim zadaćama. Ali naravno, svaki klub i momčad su drukčiji, kao i liga. Naša momčad sastavljena je od puno iskusnih igrača koji imaju liderske sposobnosti i zrela je što će svakako olakšati moj posao”.

Na pitanje hoće li biti strog kapetan odgovorio je:

“Za sve postoji mjesto i vrijeme. Prošla sezone je prošla odlično, stvari su tekle glatko i vjerujem da će i u ovoj stvari biti takve”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.