Ante Čačić uoči Kine, a nakon susreta s Marcelom Lippijem: ‘Sve što su igrači napravili protiv Čilea služi im na čast’

Foto: Twitter/HNS

Hrvatska nogometna reprezentacija sastavljena uglavnom od igrača iz HNL-a, nakon poraza od Čilea, i to tek poslije izvođenja jedanaesteraca, igrat će protiv domaćina Kine u borbi za 3. mjesto na China Cupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskog izbornika Ante Čačića raduje igra nogometaša koji nikad zajedno nisu igrali u jednoj momčadi, a koji vjerojatno kad se vrate glavne snage reprezentacije neće više ni igrati u istom sastavu. Utakmica Kina-Hrvatska igrat će se u subotu ujutro, s obzirom na igru protiv Čilea kombinirani sastav Hrvatske nije bez šansi za pobjedu.

Podsjetimo, Kinu je u polufinalu svladao sve bolji Island 2:0.

“Utakmicu protiv Kine moramo odraditi vodeći računa da svi pozvani igrači sudjeluju u ova dva susreta. Tako ćemo i raspodijeliti opterećenje za dvoboj s Kinezima i želimo ići kući kao pobjednici. Raduje me što ćemo igrati upravo s domaćinima, premda je šteta što se nismo našli u finalu”, rekao je izbornik Vatrenih te je dodao: “Jako sam zadovoljan načinom na koji momčad reagira na China Cupu, s obzirom na sve poteškoće s dugačkim putovanjem, vremenskom razlikom i kratkim pripremama. Reprezentativci su pokazali veliku strast igrajući za boje nacionalnog dresa…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči susreta protiv Kine Ante Čačić se susreo s velikim talijanskim stručnjakom Marcelom Lippijem, koji vodi Kinu.

“Sve što su napravili protiv Čilea, reprezentacije koja je bila obilježena kao favorit, služi im na čast. Siguran sam da će isto napraviti i protiv Kine, dat će sve od sebe i mislim da ćemo opet moći biti zadovoljni”, poručio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.