Ante Erceg: Igram za sve one koji su mi spasili kuću od požara

Foto: fah

Ante Erceg pokazao je u utakmici protiv Evertona zašto je važan za Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne želim nakon karijere pričati djeci protiv koga sam sve igrao nego koga sam sve pobjeđivao. Zato ću u uzvratu protiv Evertona dati sve od sebe za pobjedu”, kaže za 24sata.

“Napokon sam zdrav, odigrao sam bez problema cijelu utakmicu s Rudešom, dobro se osjećam i jedva čekam istrčati na krcati Poljud protiv Evertona”, poručuje.

Navijači su njegovo zalaganje i dobre igre nagradili ‘’Hajdučkim srcem’’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Počašćen sam nagradom, ona mi jako puno znači, posebno zato što su momci iz Torcide puno puta pokazali da oni imaju veliko srce. Eto, i meni su obiteljsku kuću na Kili spasili u vrijeme nedavnog požara i na tome im još jednom hvala. Također i mojim suigračima, ne bih ništa uspio bez njihove pomoći, zbog toga sam ih sve i pozvao na dodjelu”, kaže on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.