Ante na naslovnicama uglednih talijanskih medija, a legendarni Talijan uzbuđeno viče: ”Rebić, Rebić, Rebić, gdje ste, začepite!”

Foto: Snimka zaslona

Hrvatski reprezentativac, Ante Rebić, trenutno je, vjerojatno uz Ronalda i Ibrahimovića, najveća zvijezda na terenima prestižne talijanske Serie A. Nogometaš Milana ove je godine zabio 11 prvenstvenih golova, igra sjajno, a na njegovim krilima briljira i klub, koji nezaustavljivo juri prema plasmanu u Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

La Gazzetta dello Sport ovaj je Milan prozvala ‘TurboMilanom’. Oduševljenje ne krije ni njihov trener Stefano Pioli…

”Momčad uživa, a to vidite i na njima. Bologna je nezgodan protivnik”, rekao je presretni Pioli.

Rebić je u pobjedi protiv Bologne 5:1 zabio pogodak, a Gazzetta mu je dala vrlo visoku ocjenu – sedam, što je u Italiji ozbiljna ocjena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”U 57. minuti utakmice Zlatan Ibrahimović primio je loptu na nekih 18 metara od gola, uočio stasitog Hrvata, gurnuo mu loptu, a Rebić je iz okreta zapucao i matirao protivničkog golmana! Ovaj nije imao šanse…

Hrvatskom napadaču to je čak 12. gol ukupno u ovoj kalendarskoj godini. Od toga ih je 11 zabio u prvenstvu te je tim golom došao do nevjerojatnog uspjeha pa je tako ne računajući penale treći najefikasniji napadač u europskim elitnim ligama”, piše portal 24 sata.

Naime, Rebinho iz tjedna u tjedan oduševljava navijače kultnog talijanskog kluba, pa tako i jednog od najpoznatijih – Tiziana Crudelija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Televizijski komentator strastveni je navijač Milana, a ujedno je i jedan od većih obožavatelja hrvatskog napadača. Ranije je Rebićev gol za Milan slavio trčanjem po studiju, a sada je ponovio nešto slično. Kad je Rebić zabio gol, Crudelijev izraz lica naglo se promijenio, a on je krenuo uzbuđeno vikati:

”Rebić, Rebić, Rebić! Gdje ste, gdje ste sada?! Gdje ste?! Začepite”, vikao je oduševljeni Crudeli svojim sukomentatorima koji su od njegove euforične reakcije jedva došli do riječi…

No, nije samo Crudeli oduševljen hrvatskim igračem, naslovnice, kako smo već pisali, svih uglednijih talijanskih medija posvećene su Rebiću, ali i Ibrahimoviću te ostalim igračima preporođenog Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, La Gazzetta dello Sport ovaj je Milan prozvala ‘TurboMilanom’, dok je, kako smo već spomenuli, trener Pioli za DAZN kazao:

‘Momčad uživa, a to vidite i na njima. Bologna je nezgodan protivnik, a ovakva predstava pokazuje da vjerujemo u ono što radimo. Imamo mentalitet koji čini razliku, sad smo prava momčad…”

Milan posljednjih tjedana briljira pod trenerom Piolijem, koji od nove sezone neće biti na klupi kluba sa San Sira, no, prve četiri momčadi ipak su daleko i to zbog loših rezultata u jesenskom dijelu sezone.

Dobra forma itekako bi Milanu mogla pomoći u borbi s Romom i Napolijem za mjesta koja vode u Europsku ligu. Milan je sad šesti s bodom manje od Rimljana i tri boda više od Napuljana, no obje momčadi imaju utakmicu manje od ‘rossonera’, piše portal 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.