Antolić nakon razlaza s Bjelicom: Da, Jovićević je glavni kandidat

Foto: fah

Nakon raskida suradnje Dinama i trenera Nenada Bjelice s novinarima je popričao i član uprave maksimirskog kluba Krešimir Antolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Složili smo se oko toga da je ova suradnja bila besprijekorna, s puno međusobnog uvažavanja i da su se zato stvorili uvjeti za ovakve sportske rezultate. Ono oko čega se nismo složili je ova situacija oko korone i s obzirom da smo ostali na oprečnim stajalištima dogovorili smo sporazumni raskid suradnje. Taj dogovor je bio isto korektan, Vrlo brzo smo se zapravo dogovorili, ovo drugo je bilo pravno bistrenje sporazuma. Nenadu želim sve najbolje u daljnjoj karijeri. Želim dodati i da smo u zadnjih nekoliko dana s većinom igrača potpisali sporazume o smanjenju plaća u skladu s našom odlukom iz ožujka. Ovime je završilo naše zahtjevno i turbulentno razdoblje, najavio je Antolić,piše HRT.

O izboru novog trenera rekao je:

– Uzet ćemo si nekoliko dana da još promislimo i analiziramo, vjerujem da ćemo početkom tjedna imati rješenje, kaže Antolić, ipak na direktno pitanje potvrdivši: – Igor Jovičević je sigurno među glavnim kandidatima, možda i najglavniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.