Argentina i Čile u četvrtfinalu, Messi dostigao Mascherana

epa09292364 Argentina's Alejandro Gomez (L) celebrates with his teammates after scoring against Paraguay, during a Copa America soccer match between Argentina and Paraguay at the Mane Garrincha Stadium in Brasilia, Brazil, 21 June 2021. EPA/Fernando Bizerra Jr

Argentina i Čile osigurali su nastup u četvrtfinalu Copa Americe koje se održava u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina je pobijedila Paragvaj 1-0 u trećem kolu skupine A u Braziliji, a Lionelu Messiju je to bila 147. utakmica za argentinsku reprezentaciju zahvaljujući čemu je dostigao Javiera Mascherana po broju nastupa u nacionalnom dresu.

Messi se izjednačio s dugogodišnjim suigračem u Barceloni Mascheranom po broju nastupa i sigurno postati igrač s najviše odigranih utakmica za argentinsku odabranu vrstu čiji je već najbolji strijelac sa 73 zabijena gola.

U drugom susretu u skupini A Urugvaj i Čile odigrali su neriješeno 1-1. Čile je poveo golom Eduarda Vargasa u 26. minuti, a Urugvaj je izjednačio nakon autogola Artura Vidala u 66. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledajući stanje – u U drugom susretu u skupini A Urugvaj i Čile odigrali su neriješeno 1-1. Čile je poveo golom Eduarda Vargasa u 26. minuti, a Urugvaj je izjednačio nakon autogola Artura Vidala u 66. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.