Armenski mediji tvrde da su se potukli Hrvati i Armenci

Foto: snimka zaslona

Hrvatska je odnijela pobjedu na gostovanju Armeniju 0:1 u četvrtoj utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. Jedini pogodak zabio je Andrej Kramarić u 14. minuti. Armenski medij Mamul piše kako je sredinom prvog dijela došlo do tučnjave navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je jedna osoba ozlijeđena te je prebačena u bolnicu s ozljedama. Gužva je za kratko vrijeme raščišćena, kad se u sukob umiješala policija.

Inače, na tribinama je bilo oko 14.400 gledatelja, među kojima i dvjestotinjak hrvatskih navijača, od kojih su mnogi kupili aranžmane prije UEFA-ine odluke o zabrani kupnje ulaznica za gostujuće navijače pa su zato smjeli ući na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.