Artem Milevski potpisao za RNK Split

Ukrajinac Artem Milevski koji je nedavno raskinuo ugovor s nogometnim klubom Hajduk, u ponedjeljak je potpisao jednoipolgodišnji ugovor s RNK Split, objavio je hrvatski prvoligaš na svom službenom internetskom portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priopćenju je navedeno da je Milevski u RNK Split došao na poziv i preporuku trenera Gorana Sablića koji je rekao kako vjeruje da će iskusni nogometaš biti pojačanje njegovoj mladoj momčadi.

“Artem i ja smo prijatelji već dugi niz godina, odlučili smo mu pružiti šansu i siguran sam da me neće iznevjeriti te da ćemo zajedno izvući ono najbolje iz njega”, poručio je Sablić.

Predsjednik RNK Split Slaven Žužul izrazio je zadovoljstvo što je Milevski pristupio njegovoj ekipi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vjerujemo da će Milevski nastupajući za nas pokazati svoje kvalitete i da će pomoći klubu u ostvarivanju što boljeg rezultata. Sretni smo što smo dobili vrhunskog igrača”, rekao je Žužul.

Milevski je za reprezentaciju Ukrajine nastupao 50 puta i postigao osam pogodaka, a smatra ga se jednim od najzvučnijih inozemnih nogometaša koji je do sada nastupao za neku od momčadi u Prvoj HNL. Nakon potpisivanja ugovora s RNK Split Milevski je izjavio kako vjeruje da će njegov novi klub biti zadovoljan njegovim nastupima.

“Želim dokazati da još mogu igrati na vrhunskoj razini”, poručio je 30-godišnji ukrajinski napadač koji je u dresu Hajduka odigrao 21 prvenstvenu utakmicu i postigao tri pogotka, a 3. rujna je njegov ugovor raskinut pristankom obiju strana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.