AS kritizira Modrića: ‘Čini se da mu je sve teže igrati na razini od prije’

epa09059545 Real Madrid players Karim Benzema (L) and Luka Modric (R) react during the Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and Real Madrid at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, 07 March 2021. EPA/JuanJo Martin

Real je u Ligi prvaka na Bernabeuu jedva s 2:1 pobijedio otpisani Šahtar. Posebno je problematičan bio vezni red s Lukom Modrićem, a AS je donioanalizu susreta s naslovom ‘’Realov trozubac treba kisik’’ osvrćući se na tercet u vezi Modrić – Kroos – Casemiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘’Real ima veliki problem jer trio Modrić, Kroos i Casemiro, koji je startao u četiri od posljednjih pet utakmica, sve više pokazuje umor. Camavinga se nije uspio izboriti za minutažu i nije se uspio još adaptirati, a Valverde umjesto na terenu sve je više po ambulantama’’, piše AS.

‘’Ofenzivni dio momčadi Šahtara je namučio vezni red Reala. Modrić, Kroos i Casemiro uspjeli su osvojiti samo 15 lopti, a izgubili su 19. Od 24 duela u koje su ušli, izgubili su ih 10, a Modrić je nekako najviše patio. Što je i logično s obzirom na njegovu dob. Hrvat je u cijeloj utakmici ušao u samo tri duela i uspio je povratiti dvije lopte. Čini se da mu je sve teže igrati na razini od prije. Ancelotti vjeruje svom veznom redu i izgleda da ga ne želi mijenjati, barem za sada. Rezultati mu idu u prilog, u posljednjih pet utakmica ima četiri pobjede i jedan remi, ali dojam je da se momčad sve teže nosi s umorom. Ancelottijev najveći problem je nedostatak kvalitete na klupi da bi mogao rotirati vezni red. Tamo gdje je Real bio najjači, sad postoji oskudica alternativa’’, piše AS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.