Ana Viktorija Puljiz prvakinja Europe u judu

Foto: HJS

Hrvatska judašica Ana Viktorija Puljiz (do 52 kg) osvojila je zlatnu medalju i postala prvakinja Europe na Europskom prvenstvu za mlađe seniorke (do 23 godine) u Budimpešti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finalnoj borbi protiv Njemice Masche Ballhaus mlada Solinjanka je dominirala od samog početka, a sa dva prekrasna wazarija popela se na vrh Europe.

“Presretna sam! Ovo je nastavak fenomenalne godine u kojoj sam osvojila već velike medalje, i u juniorskoj i u seniorskoj konkurenciji, a evo sad sam i europska prvakinja do 23 godine”, rekla je oduševljena studentica Pravnog fakulteta.

“Cijeli dan je radila odličan džudo. Ulazila je u borbe fokusirano i spremna za sve što su protivnice imale od glavnih aduta. Ponosan sam na Anu Viktoriju i pokazali smo još jednom koliko kvalitetno radimo”, rekao je trener Dragan Crnov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.