Ana Viktorija Puljiz osvojila brončanu medalju: ‘Još sam u šoku, ni sama ne vjerujem’

Puljiz
Foto: HJS

“Ni sama ne vjerujem da se ovo dogodilo”, rekla je nakon osvajanja brončane medalje na Europskom prvenstvu u Sofiji hrvatska džudašica, 20-godišnja Ana Viktorija Puljiz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kategoriji do 52 kilograma Puljiz je Hrvatskoj osigurala prvu medalju na ovom prvenstvu, a mlada hrvatska reprezentativka, koja je još službeno juniorka, time je još jednom dokazala kako je na odličnom putu da postane i vrhunska seniorska džudašica.

– Još je uvijek u meni puno adrenalina. Još sam nekako u šoku. Naravno da sam presretna zbog ovog rezultata i zbog medalje. Ništa, kada se sve slegne i kada dođem sebi idemo dalje, rekla je kratko Puljiz nakon osvojenog brončanog odličja.

Podsjetimo kako je hrvatsku predstavnicu u ključnoj borbi čekala dvije godine starija Izraelka Primo, inače šesta na svijetu. Premda je Izraelka krenula agresivno hrvatska reprezentativka je odgovorila na pravi način. Nakon prvog napada Puljiz je povezala još jedan za predivan ippon, konačno slavlje i osvajanje medalje, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.