AS o Petkoviću: Igrač je za Barcelonu i Real Madrid, a košta samo 2,5 milijuna

Foto: fah

Nakon što je njegov nastup na Europskom prvenstvu završen, napadač Dinama i hrvatske reprezentacije Bruno Petković se okreće prema odluci u kojem će klubu nastaviti karijeru. Naime, prema klauzuli iz ugovora s Dinamom, Petković do 15. srpnja može napustiti redove hrvatskog prvaka ako na Maksimirsku 128 stigne ponuda od 2,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je napadač koji su najbolji svjetski eksperti ne tako davno smještali u samu elitu svjetskih napadača, a s klauzulom od 2,5 milijuna eura za mnoge bi bio sjajna jeftina kupnja, pogotovo u današnjem tržištu”, piše novinar Jose Espina za poznati španjolski As.

Tekst nosi naslov: “Petković, ‘devetka‘ za Real i Barcu, koja košta samo 2,5 milijuna”.

“Nije ovo bilo najbolje Europsko prvenstvo za Petkovića, koji je u utakmicama protiv Španjolske i Albanije proveo 87 minuta na terenu za Hrvatsku, a protiv Italije nije nastupio. Nije zabio, a i promašio je kazneni udarac protiv Španjolske”, dodaje se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U zrelim godinama, s 29 godina na leđima, iza Petkovića je zavidna sezona u kojoj je u 43 nastupa postigao 18 pogodaka”, ističe se.

Espina zaključuje: “Ovo je napadač koji su najbolji svjetski eksperti ne tako davno smještali u samu elitu svjetskih napadača, a s klauzulom od 2,5 milijuna eura za mnoge bi bio sjajna jeftina kupnja, pogotovo u današnjem tržištu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.