Kako je Asensio došao u Real? Na Nadalovu preporuku

Foto: Twitter

Pretprošlog ljeta Real Madrid je iz Mallorce doveo Marca Asensija. Nakon jedne sezone na posudbi u Espanyolu, igrač se ljetos vratio u Madrid i igrao sjajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, najtzanimljiviji dio je njegov dolazak u Real. Nedavno je Rafael Nadal potvrdio kako je upravo on Florentinu Perezu preporučio Asensija nakon što ga je vidio u mladoj momčadi Espanyola.

Sada isto kaže i igrač.

“Anegdota je istinita. Rafa Nadal je nazvao Florentina i rekao mu da im ne smijem pobjeći. A na zimu me moj agent nazvao i rekao mi da je Real Madrid zainteresiran, onda me prije utakmice nazvao Florentino i rekao mi je da ću biti Realov igrač,” rekao je Marco Asensio AS-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve se izdogađalo u jednom danu: otputovali smo u Madrid, potpisali ugovor, posjetili Bernabeu i vratili se na Mallorcu završiti sezonu. Bilo je brzo i intenzivno, ali zadovoljstvo je bilo ogromno”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.