Atalanta – najugodnije iznenađenje Lige prvaka: ”Iako je i četvrtfinale povijesni uspjeh za naš grad čeka nas nezaboravna večer protiv PSG-a”

Foto: fah

U četvrtfinalu Lige prvaka susrest će se najugodnije iznenađenje ovogodišnjeg natjecanja Atalanta i jedna od najskupljih momčadi Europe, pariški PSG. S obzirom na neuobičajene uvjete i činjenicu da pandemija koronavirusa i dalje ne dopušta nastavak normalnog načina života igrat će se samo jedna utakmica i to je zapravo prava prilika za Atalantu budući da je ipak francuski klub favorit. Četvrtfinalni meč između Atalante i PSG-a igrat će se bez nazočnosti gledatelja na neutralnom terenu u Portugalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Bergamu vjeruju da mogu proći i PSG.

“Za nas u Atalanti je san to što smo među osam najboljih europskih momčadi, to je povijesno za naš grad Bergamo”, kazao je Atalantin gazda Antonio Percassi te je u istom stilu nastavio.

“PSG je vrlo jaka momčad. Igrat ćemo s velikom vjerom u sebe i pokušati iskoristiti svoje šanse. To će za nas biti i jedna vrsta škole, ali i nezaboravna večer u našoj povijesti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, a s obzirom na sve ono što se događalo ove sezone u Ligi prvaka, direktor PSG-a Leonardo uvažava protivnika.

“Atalanta nije izgubila u zadnjih 11 utakmica, drago mi je da ću vidjeti i pozdraviti svoje prijatelje iz Italije. Ovo je drugačiji format, svi klubovi imaju šansu za osvojiti trofej”, poručio je Brazilac.

Podsjetimo, pobjednik ovog četvrtfinalnog dvoboja u polufinalu će ići na pobjednika okršaja Atletico Madrid –  RB Leipzig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.