Atalanta uz Liverpool u osmini finala Lige prvaka

epa08873182 Ryan Gravenberch (2-R) of Ajax is sent off by Spanish referee Carlos del Cerro Grande (C-L) during the UEFA Champions League group D soccer match between Ajax Amsterdam and Atalanta Bergamo at the Johan Cruijff Arena in Amsterdam, Netherlands, 09 December 2020. EPA/MAURICE VAN STEEN

Atalanta je pobijedila Ajax na gostovanju u zadnjem kolu Lige prvaka i tako osigurala prolazak u osminu finala iza Liverpoola. Gol za pobjedu zabio je Luis Muriel. Ajax će natjecanje nastaviti u Europa ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nisu igrali Marijo Pašalić i Boško Šutalo zbog ozljeda.

Ajaxu je trebala pobjeda, a Atalanta bi prošla dalje i uz neriješen rezultat, pa je utakmica bila neatraktivna.

Atalanta je skupinu D završila s 11 bodova, dva manje od Liverpoola koji je prvi s 13 bodova, a u zadnjem kolu je kod danskog Midtjyllanda odigrao 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.