Atletico remizirao s Betisom: Neviđena borba na vrhu

epa09129665 Real Betis' Cristian Tello (L) celebrates after scoring the 1-1 during the Spanish LaLiga soccer match between Real Betis and Atletico Madrid at Benito Villamarin stadium in Sevilla, southern Spain, 11 April 2021. EPA/Jose Manuel Vidal

Atletico je kod Betisa u malom derbiju 30. kola Primere zadržao prvo mjesto, ali Real i Barcelona su mu jako blizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveli su kod Betisa u 5. minuti golom Yannicka Carrasca, koji se nakon lijepe kombinacije s Angelom Correom gotovo ušetao s loptom u gol.

Efektno je izjednačio je domaćin u 20. minuti. Alex Moreno oštro je ubacio s lijevog krila, a Cristian Tello je na visini penala dočekao loptu i volejom je zakucao u mrežu.

Tri najveća španjolska kluba ulaze unutar samo dva boda na vrhu La Lige. Atletico vodi sa 67 bodova, drugi je Real sa 66, a Barcelona treća sa 65 bodova. Jasno je da će prvaka Španjolske odlučiti fotofiniš čak tri takmaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.