Jarni pohvalio Petkovića: ‘Odlično se snašao’

jarni
Foto: snimka zaslona, fah. montaža narod.hr

U sjajnoj igri i pravoj rapsodiji Hrvatske protiv Egipta sudjelovao je najbolji igrač Dinama Bruno Petković. Naime, Petković je zabio jedan pogodak u pobjedi Vatrenih 4:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petković kakav treba Hrvatskoj

Igrao je sjajni napadač vrlo dobro i bio je to Petković kakvog ga Dalić želi i kakav bez dvojbe treba hrvatskoj reprezentaciji. Ne samo zbog postignutog gola već i na samom terenu, u polju, Bruno je bio vrlo dobar.

Pobjedu hrvatske reprezentacije, igru Brune Petkovića za Novu TV, koja je i prenosila susret finala turnira u Kairu, komentirao je bivši hrvatski reprezentativac Robert Jarni.

”Njemu trebaju ovakve utakmice s puno više intenziteta i sve to, u našoj ligi to baš i nemamo na takvom nivou kao vani”, kazao je za početak Jarni, komentirajući igru napadača Dinama protiv Egipta te je nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sad je u špici, sad opet svi od njega očekuju da on bude taj koji će zabijati dva-tri gola, ali ima jedna stvar. Nije isto igrati u klubu gdje ima odlične brojke i u reprezentaciji. Svaki put kad je ulazio, uvijek je zabijao. Nemojmo smatrati da može napraviti čuda. Čuda može napraviti kompletna momčad, a tko će biti egzekutor, o tom potom”.

Ispadanje Dinama od PAOK-a

Na pitanje voditelja je li za Petkovića loša činjenica da je Dinamo porazom od PAOK-a ispao iz Europe Jarni je rekao: “Definitivno jest. Njemu trebaju ovakve utakmice s puno više intenziteta i sve to, u našoj ligi to baš i nemamo na takvom nivou kao vani.”

Na kraju Jarni je komentirao i učinak Brune Petkovića na samoj utakmici. Naravno, pohvalio je igrača Dinama iako je ”uvjereni Hajdukovac”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odlično se snašao. Čak je bila i dosta teška pozicija, bio je malo nazad, ali ju je uspio dobro zakucati. Ostavili su ga skroz samoga na drugoj stativi. Naši prekidi? Imamo visinu, imamo sve, ne znam gdje tko treba stajati nakon kornera, Zlatko to određuje. Vidim da se dobro postavljaju i da napadaju loptu nakon centaršuta, što je najbitnije”, poručio je Robert Jarni.

Jarni – Petković – Betis

Podsjetimo, Robert Jarni i Bruno Petković imali su jednu neugodnu epizodu uoči Dinamove utakmice šesnaestine finala Konfercijske lige protiv Betisa. Dinamo je izbacio favorizirani Betis, a Petković je bio jedan od junaka pobjede Modrih.

Uoči Betisa Jarni je kazao kako će navijati za španjolski klub, nakon čega ga je Petković nazvao klaunom. Naime, Petković je bio iznerviran činjenicom da će Jarni navijati protiv hrvatskog kluba u europskom kupu. Interes hrvatskog nogometa uvijek, bez obzira o kojem se klubu radilo, da u Europi hrvatski klubovi igraju što bolje, dospiju što je moguće dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.