Becker komentirao raskid Đokovića i Ivaniševića: ‘Napravio je sjajan posao’

Foto: fah

U svijetu tenisa itekako je odjeknula vijest o raskidu suradnje između srpskog tenisača Novaka Đokovića i bivšeg hrvatskog tenisača Gorana Ivaniševića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Becker pohvalio suradnju

Vijest je komentirao legendarni bivši njemački tenisač, koji je svojedobno igrao neke od teniskih klasika protiv Gorana, Boris Becker.

“Goran je napravio sjajan posao s Đokovićem”, komentirao je Becker na svojem X-profilu. Nešto kasnije Becker se nadovezao s još jednom objavom te je pritom pohvalio njihov profesionalni odnos, iako se u nekoliko navrata Đoković znao izderati na Hrvata.

“Ekstremno uspješno partnerstvo! Gorane, svaka ti čast!”, napisala je njemačka teniska legenda.

Podsjetimo, Đoković se trenutno nalazi u Beogradu te se priprema za zemljani dio sezona, koja će kulminirati Grand Slam turnirom u Parizu, odnosno Roland Garosom. Đokoviću u pripremama pomaže Nenad Zimonjić (47). Zimonjić je nekoć bio sjajan igrač parova te je bivši izbornik srpske Davis Cup reprezentacije. Srpski tenisač će sljedeći susret igrati na Masters turniru 7. travnja u Monte Carlu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.