ATP Bercy: Đoković u poluzavršnici

Prvi tenisač svijeta, Srbijanac Novak Đoković napravio je još jedan korak ka osiguranju prve pozicije na ATP ljestvici na kraju ove godine plasiravši se u poluzavršnicu velikog ATP turnira u pariškoj dvorani Bercy, on je u četvrtzavršnici svladao Britanca Andyja Murraya sa 7:5, 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branitelj naslova Đoković u poluzavršnici će igrati protiv boljeg iz dvoboja između Japanca Keija Nishikorija i Španjolca Davida Ferrera koji će u međusobnom okršaju odlučivati o tome tko će se plasirati na “masters” koji će se od 9. do 16. studenoga održati u Londonu.

U slučaju pobjede Nishikorija, na “masters” će i Kanađanin Miloš Raonić, koji je u četvrtzavršnici svladao Švicarca Rogera Federera sa 7:6 (5), 7:5, dok će u slučaju Ferrerove pobjede o tome hoće li posljednji putnik za London biti Raonić ili Nishikori odlučivati koliko daleko će Raonić otići u Parizu.

Nastup na “mastersu” osigurali su Novak Đoković, Roger Federer, Stanislas Wawrinka, Marin Čilić, Andy Murray i Tomaš Berdych, koji je to pravo stekao svladavši danas Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 6:7 (4), 6:4, 6:4.

ČETVRTZAVRŠNICA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novak Đoković (Srb/1) – Andy Murray (VB/8) 7:5, 6:2

Tomaš Berdych (Češ/5) – Kevin Anderson (JAR/14) 6:7 (4), 6:4, 6:4

Miloš Raonić (Kan/7) – Roger Federer (Švi/2) 7:6 (5), 7:5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.