ATP Madrid: Prvo polufinale za Cuevasa, čeka pobjednika iz meča Ćorića i Thiema

Foto: fah

Urugvajac Pablo Cuevas, 27. tenisač svijeta, iznenadio je Nijemca Alexandera Zvereva (ATP – 19.) u četvrtfinalu turnira Masters 1000 serije u Madridu svladavši ga sa 3-6, 6-0, 6-4, čime je izborio mjesto u svom prvom polufinalu na ovoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvajac do ove godine nijednom nije bio ni u četvrtfinalu turnira iz Masters 1000 serije, da bi se po prvi put među osmoricu najboljih probio u Indian Wellsu, gdje ga je zaustavio Pablo Carreno Busta, a potom i u Monte Carlu, gdje ga je svladao Lucas Pouille.

Cuevasov suparnik u polufinalu mogao bi biti 20-godišnji Zagrepčanin Borna Ćorić, ako u četvrtfinalnom dvoboju, koji je na rasporedu u petak navečer (ne prije 21.30 sati), uspije pobijediti 23-godišnjeg Austrijanca Dominica Thiema.

ATP Madrid – četvrtfinale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pablo Cuevas (Uru) – Alexander Zverev (Njem) 3-6, 6-0, 6-4

Novak Đoković (Srb/2) – Kei Nishikori (Jap/6) predaja bez borbe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.