ATP Marseille: Ćorić u 2. kolu

Mladi hrvatski tenisač, 18-godišnji Borna Ćorić plasirao se u 2. kolo ATP turnira u Marseilleu. On je u susretu 1. kola nadigrao 10 godina starijeg Uzbekistanca Denisa Istomina sa 6-4, 7-5 za sat i 16 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorić je do svoje druge pobjede u 2015. godini, jedinu dosadašnju ostvario je u Chennaiju, došao zahvaljujući oduzimanju servisa suparniku u ključnim trenucima oba seta. U prvom je Ćorić ostvario “break” kod rezultata 4-4 i potom uvjerljivo odservirao za osvajanje te dionice igre, a u drugom je ključni “break” ostvario kod rezultata 5-5 i potom osvojio gem za pobjedu bez izgubljenog poena.

U drugom setu Ćorić je ostvario preokret jer je prvi do “breaka” stigao istomin koji je i poveo sa 4-1. No, naš mladi as je uspio prvo nadoknaditi zaostatak, a potom stići i do prednosti koju je zadržao do kraja.

Pobjedom protiv Istomina Ćorić je prekinuo niz od četiri uzastopna poraza, a za nastup na turniru u Marseilleu je dobio pozivnicu organizatora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorićev suparnik u 2. kolu bit će bolji iz dvoboja dvojice Francuza, Gillesa Simona i Pierre-Huguesa Herberta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.