ATP Miami: Dodig se plasirao u četvrtfinalu parova

Foto: fah

Hrvatski tenisač Ivan Dodig se s Francuzom Eduardom Roger-Vasselinom plasirao u četvrtfinale parova na ATP turniru iz serije “masters 1000” u Miamiju, oni su u susretu 2. kola svladali Nizozemca Matwea Middelkoopa i Argentinca Diega Schwartzmana sa 6-4, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtfinalu će Dodig i Roger-Vasselin igrati protiv Argentinaca Maxima Gonzaleza i Horatija Zeballosa.

Kasnije tijekom večeri susrete 2. kola igrat će još dvojica hrvatskih igrača, Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach igrat će protiv Moldavca Radua Albota i Gruzijca Nikoloza Basilašvilija, dok će Franko Škugor s Čileancem Nicolasom Jarryjem igrati protiv američkih braće blizanaca Boba i Mikea Bryana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.