ATP New York: Querrey čeka Karlovića ili Albota

Foto: fah

Amerikanac Sam Querrey pobijedio je južnoafričkog tenisača Lloyda Harrisa sa 7-6 (2), 6-2 u dvoboju 1. kola ATP turnira u New Yorku te će u 2. kolu igrati protiv pobjednika dvoboja našeg Ive Karlovića i Moldavca Radua Albota, koji će biti odigran u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Querrey je na prošlogodišnjem izdanju turnira koji se igra u dvorani Nassau Coliseum na Long Islandu stigao do finala u kojem ga je nadigrao Južnoafrikanac Kevin Anderson.

Bude li Karlović uspješniji od Albota, naš će veteran izboriti osmi međusobni obračun protiv Querreyja, a 31-godišnji Amerikanac šest je puta izlazio kao pobjednik u dosadašnji sedam dvoboja.

ATP New York – 1. kolo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brayden Schnur (Kan) – Jack Mingjie Lin (Kan) 6-1, 6-3

Sam Querrey (SAD/6) – Lloyd Harris (JAR) 7-6 (2), 6-2

ATP Rotterdam – 1. kolo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marton Fucsovics (Mađ) – Martin Kližan (Slk) 7-6 (4), 6-4

Daniil Medvjedjev (Rus/5) – Jeremy Chardy (Fra) 7-6 (2), 6-2

Jo-Wilfried Tsonga (Fra) – Thomas Fabbiano (Ita) 6-1, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ATP Buenos Aires – 1. kolo

Aljaž Bedene (Slo) – Guido Andreozzi (Arg) 1-6, 7-6 (5), 6-2

Joao Sousa (Por/5) – Juan Ignacio Londero (Arg) 6-3, 6-4

David Ferrer (Špa) – Malek Jaziri (Tun/8) 7-6 (13), 6-3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jaume Munar (Špa) – Federico Delbonis (Arg) 6-2, 2-6, 6-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.