ATP/WTA Rim: Lučić-Baroni protiv Šafarove, Karlović na Haasa

Foto: fah

U tjednu koji je pred nama najbolji svjetski tenisačice i tenisači igrat će na milijunskom turniru u Rimu na zemljanoj podlozi, gdje su u glavnom ždrijebu svoje mjesto našli Mirjana Lučić-Baroni, Marin Čilić i Ivo Karlović, a kroz kvalifikacije će se pokušati probiti Donna Vekić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb je našoj najboljoj tenisačici Mirjani Lučić-Baroni (WTA – 21.) za suparnicu u prvom kolu dodijelio Čehinju Lucie Šafarovu (WTA – 38.).

Ivo Karlović će na petom turniru Masetrs 1000 serije za plasman u drugo kolo morati preskočiti njemačkog veterana Tommyja Haasa koji igra oproštajnu sezonu. Marin Čilić je kao 6. nositelj slobodan u prvom kolu, a u drugom čeka boljeg iz dvoboja Amerikanca Ryana Harrisona i igrača iz kvalifikacija.

Mečevi glavnog turnira, koji se odigrava u rimskom teniskom centru Foro Italico, započinju u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U konkurenciji tenisačica nema braniteljice naslova Serene Williams koja je u finalu svladala sunarodnjakinju Madison Keys, a kod tenisača prošlogodišnji naslov brani Andy Murray, koji je do prvog rimskog trofeja stigao pobjedom nad Novakom Đokovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.