Austrijski izbornik: ‘Hrvatska je kandidat za odlazak do kraja’

epa08133939 Head coach of Austria Ales Pajovic reacts during the EHF Handball Men European Championship main round match between Croatia and Austria in Vienna, Austria, 16 January 2020. EPA/VALDRIN XHEMAJ

Slovenac Aleš Pajovič, izbornik Austrije, nakon utakmice u kojoj je njegova ekipa poražena čestitao je Hrvatskoj i poručio kako se Austrija neće predati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitam Hrvatskoj na pobjedi, igrali su jako dobro, gledao sam ih i u prvom krugu i smatram da su kandidati da odu do kraja. Znao sam da ćemo imati problema na njihovu 5:1 obranu s Duvnjakom naprijed. Svaka čast na tome, nismo imali rješenje. Pokušavali smo pronaći naše šanse, ali i kad bi ih pronašli, nedostajalo nam je sreće”, rekao je.

“U obrani smo imali jako puno problema s Karačićem i Cindrićem. Probali smo promijeniti sustav, uspjeli smo se vratiti u utakmicu, ali kod 24:20 za Hrvatsku promašili smo zicere, Šego je sve skinuo i to je bilo to. Pohvale mojim igračima, bili su dobri i hrabri, borili su se i nadam se da ćemo ovako borbeno igrati i sljedeću tekmu”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.