Igrači nakon pobjede: ‘Sve je lakše kad znaš da su ti navijači iza leđa’

epa08133910 Igor Karadzic (back) of Croatia in action against Fabian Posch (front) of Austria during the EHF Handball Men European Championship main round match between Croatia and Austria in Vienna, Austria, 16 January 2020. EPA/VALDRIN XHEMAJ

Hrvatska je velikom pobjedom protiv Austrije otvorila drugi krug Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvo poluvrijeme je bilo strašno. Nisu imali nikakve šanse. Čestitke suigračima i divnoj publici. Pripremamo se sad za Njemačku. Dobro, naš recept je isti kao do sad – čvrsta obrana i probati im usporiti napad i loptu. Pokušati sa što više lakih golova doći do boljeg rezultata. Analizirat ćemo ih, a danas ćemo prvo pogledati utakmicu protiv Bjelorusije”, rekao je Zlatko Horvat nakon utakmice.

“Hvala navijačima. Uvijek je puno lakše kad znaš da su ti oni iza leđa. Bili smo jako dobri, sve smo imali, disciplinu i sve. Sad čekamo nove izazove. Mislim da smo trenutno jedna od najboljih momčadi na ovom turniru. Nismo favoriti protiv Njemačke. Na zadnja četiri prvenstva oni su bili četvrti. Mi samo želimo biti bolji iz utakmice u utakmicu. Bit će teško, ali bit će i njima”, kaže Igor Karačić.

“Nisam računao jurnuti u kontru, ali sve je OK. Dva dana sam vježbao s dr. Kukinom i 100 posto sam bio spreman. Evo ništa ne boli, tako da će i dalje to biti OK”, rekao je Marino Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Obrana je toliko bila dobra u prvom dijelu da je i sa moje dvije obrane to izgledalo super. U nastavku sam napravio što je trebalo. Naravno da sam sretan kada navijači skandiraju moje ima, a još sam više sretan da nas tako krasno prate ovdje. Svaka čast”, kaže Šego.

“Zaslužili smo danas pobjedu odigrali smo na visokoj razini u obrani i napadu u prvom dijelu i to je presudilo. Na kraju smo pali, ali i sačuvali rezultat. To je najvažnije”, smatra Cindrić.

“Obrana je bila fenomenalna u prvom poluvremenu. Moram priznati da nije to bilo dobro u drugom poluvremenu, jako su nas razvukli. Primili smo 15-16 golova, to je jako puno. Istina je da smo kontrolirali rezultat, ali prvo poluvrijeme treba biti nit vodilja protiv Njemačke”, rekao je Duvnjak u mix-zoni reporteru Dnevnika Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.