Bale najavio: ‘Protiv Hrvatske ćemo se bacati na glavu’

epa07736261 Real Madrid forward Gareth Bale (C) warms up during the first half of the International Champions Cup (ICC) soccer match between Real Madrid and Arsenal at FedEx Field in Landover, Maryland, USA, 23 July 2019. EPA/ERIK S. LESSER

Najbolji velški nogometaš Gareth Bale poručio je kako ih u nedjelju u Cardiffu čeka najvažnija utakmica kvalifikacija za EURO 2020. te da će se u susretu protiv Hrvatske bacati na glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je odlična momčad s fantastičnim igračima i bit će jako teško. Čeka nas najvažnija utakmica kvalifikacija, ali nadamo se velikoj podršci naših navijača i za njih ćemo se bacati na glavu”, poručio je.

Utakmica se igra u nedjelju (20.45 sati) na stadionu engleskog drugoligaša Cardiff Cityja, koji prima 33.000 gledatelja.

Trenutno Hrvatska vodi na ljestvici skupine s 13 bodova, Slovačka je druga s 10 bodova, Mađarska ima devet, a Wales sedam bodova, ali i utakmicu manje. Na začelju je Azerbajdžan s jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.