Barbara Matić na poštanskom žigu: To nemaju mnogi, stvarno sam ponosna

Foto: snimka zaslona

Svjetski je dan juda. Tim je povodom Hrvatska pošta u Splitu predstavila poštanski žig s likom svjetske prvakinje Barbare Matić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barbara Matić na poštanskom žigu. Velika je to čast, barem na jedan dan, za aktualnu svjetsku prvakinju u judu u kategoriji do 70 kilograma.

– Stvarno sam sretna i zadovoljna što imam marku sa svojim likom. To nemaju mnogi. I stvarno sam ponosna na to.

27-godišnja Splićanka sezonu je završila sa svjetskim zlatom iz Budimpešte i srebrom s nedavno završenog Grand slama u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, iz Tokija se vratila bez medalje. No misli su joj već usmjerene prema Olimpijskim igrama u Parizu 2024.

– Mogu reći da sam se okrenula k Parizu. Olimpijski ciklus je završio. Isplakala sam i odtugovala što sam imala i sad mi je jedini i glavni cilj Pariz i Olimpijske igre.

Osim Barbare, Split ima još jedan veliki razlog za slavlje. Torcida slavi 71. rođendan, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.