Barcelona i Atletico remizirali: Realu otvoren put prema naslovu

epa09185704 FC Barcelona's Argentinian striker Leo Messi (L) vies for the ball against Atletico's defender Kieran Trippier (R) during the Spanish LaLiga soccer match between FC Barcelona and Atletico de Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Catalonia, Spain, 08 May 2021. EPA/Enric Fontcuberta

Barcelona i Atletico odigrali su 0:0 u derbiju 35. kola La Lige. Ovime se nudi naslov branitelju Realu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico je zadržao prvo mjesto s dva boda prednosti ispred drugoplasirane Barcelone, dok od trećeg Reala ima tri boda i utakmicu više. Ali Real ima bolji međusobni omjer od gradskog rivala, a u Primeri je to osnovni kriterij kojim se određuje prednost ako klubovi imaju jednak broj bodova.

Real će tri kola prije kraja preuzeti prvo mjesto od Atletica iako će imati jednak broj bodova kao i madridski suparnik. Razlog je što je u dva gradska derbija ove sezone bio bolji. U prvom je Real pobijedio (2:0), dok je drugi završio 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.