Sevilla – Barcelona 1-4, Rakitić izvrstan

Unatoč izvrsnoj partiji hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića Sevilla je na svom terenu poražena u dvoboju protiv Barcelone 1-4 (1-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaća momčad povela je nakon asistencije Rakitića u 15. minuti, Moreno je najviše skočio. Potom je Sevilla imala još nekoliko prigoda sve u akcijama koje je začeo Rakitić, pogađane su i vratnice, no gola nije bilo.

Barcelona je, pak, izjednačila uz obilatu sudačku pomoć, pogodak je glavom postigao Sanchis, nakon dobacivanja Messija, no strijelac je bio u dubokom zaleđu…

Na 2-1 za Barcelonu povisio je Messi u 44. minuti sjajnim udarcem s vrha kaznenog prostora. U nastavku slična priča, Sevilla predvođena Rakitićem je napadala i promašivala, a Barcelona je te promašaje grubo kažnjavala. Messi u 56. i Fabregas u posljednjoj minuti zapečatili su sudbinu u ovoj utakmici nesretne Seville u kojoj je najbolji pojedinac bio baš Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.