Barcelona potvrdila da radi na Messijevom povratku!

Foto: fah

Već se neko vrijeme nagađa da bi se Lionel Messi mogao vratitit u Barcelonu, no sada je stigla i potvrda da to nisu samo prazne špekulacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, potpredsjednik katalonskog kluba Rafa Yuste priznao je da postoje ozbiljni kontakti:

– Kontaktirali smo Messijev tim. On zna koliko ga cijenimo i koliko bi željeli da se vrati u Barcelonu. Bio sam uključen u pregovore prije dvije godine i još uvijek se sjećam koliko ga je bilo teško pustiti. Sigurno je da Messi voli Barcu i ovaj grad, pa se nadamo pronaći prave uvjete za nastavak njegove priče, rekao je Yuste.

Poznati talijanski novinar Fabrizio Romano prenio je riječi trener Xavija:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nije vrijeme za razgovor o tome. Mnogo pričam s njim, to je tema kojom se bavimo, rekao je Xavi, koji ove sezone, iznad većine očekivanja, vodi Barcu prema prvom naslovu prvaka Španjolske od 2019. godine, a u planovima za sljedeću sezonu navodno već čvrsti ima u vidu Argentinčev povratak u Kataloniju.

Jedini je problem trenutačno limit za plaće, no prvi čovjek La Lige Javier Tebas mogao bi na neki način izaći u susret Barceloni jer obožava Messija, čiji ugovor s PSG-om može biti okončan ovog ljeta, naime 2021. godine potpisao je s Parižanima na dvije godine uz opciju za još jednu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.