Barceloni bi mogao propasti transfer zbog ovog zahtjeva: ‘Ovo je izraz velikog nepoštovanja prema klubu’

Foto: fah

Prije nekoliko dana objavljeno je da je veliki transfer Antoinea Griezmana iz Atletico Madrida u Barcelonu konačno dogovoren, te da bi već 11. srpnja trebao biti predstavljen na Camp Nou, no sada bi moglo doći do preokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aletico Madrid objavio je u petak službeno priopćenje u kojem objašnjava razlog zastoja. Kako navode, Barcelona je prvo pristala isplatiti otkupnu klauzulu od 120 milijuna eura za jednog od najboljih napadača svijeta, a onda je poručila da taj iznos uplati naknadno, nakon što se igrač već priključi katalonskoj momčadi na pripremama.

Neki mediji smatraju da novac pokušavaju skupiti prodajom drugih igrača pa zato traže neku vrstu odgode.

“Jasno da je naš odgovor bio negativan, te da su i Barcelona i igrač pokazali ogromno nepoštovanje i prema Atletico Madridu i prema našim navijačima”, objavio je Atletico-

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kao rezultat ovakvog razvoja situacije, Atletico Madrid je od igrača i njegove sestre koja mu je menadžer, zatražio da se Antoine Griezmann u skladu s važećim ugovorom pojavi na klupskom okupljanju sljedeće nedjelje i započne pripreme s ostatkom momčadi”, dodali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.