Baturina: Sanjam ‘desetku’, ali nigdje ne žurim, gledam i učim

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavlja pripreme za predstojeće izazove u Ligi nacija, a s novinarima su danas pričali Martin Erlić i Martin Baturina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlične igre pružio je protiv Monaca i onda protiv Varaždina…

– Prije tog tjedna bio je stvarno loš, drago mi je da je došao i taj dobar tjedan, samo treba tako dalje, rekao je mladi veznjak Dinama.

U nacionalnoj vrsti tek je počeo skupljati minute…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jako dobro iskustvo za mene, nisam igrao u puno takvih utakmica. Tu su stvarno sjajni igrači, velika konkurencija, dokazuješ se na svakom treningu i nadaš se da ćeš biti unutra.

Mnogi ga vide kao nasljednika Luke Modrića, igrača predodređenog za “desetku” u nacionalnoj vrsti?

– Ne želim sebi stvarati taj pritisak. To sanja svako dijete, ali ne žurim nigdje, idemo korak po korak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako mu je igrati s Lukom, kakvi su to savjeti koje dobija?

– Ne treba puno govoriti, svi znamo kakav je majstor, ne samo on nego svi ti igrači. Samo gledaš i učiš. Prvi put kad sam došao samo sam promatrao tko što radi, samo gledaš i učiš.

Španjolski mediji pišu se da kapetan hrvatske reprezentacije namjerava ostati u Realu do 2026. godine i zaigrati za Vatrene na sljedećem Svjetskom prvenstvu, koliko bi nam to značilo?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sigurno bi značilo, kapetan je i svaka mu čast. Nadam se da će produžiti taj ugovor.

Koliko bi Baturina volio biti kao Luka kad vidi njegovu dugovječnost?

– O tom potom, to su visoke godine, vidjet ćemo kad dođem do njih, ne mogu sad o tome razmišljati, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.