Baturina: Španjolci su bili bolji i zasluženo pobijedili

Foto: Drago Sopta/HNS

– Došli smo pobijediti utakmicu, nismo uspjeli. Španjolci su bili bolji i zasluženo pobijedili, rekao je veznjak mlade hrvatske nogometne reprezentacije Martin Baturina nakon poraza 0:1 od Španjolske, čime se Hrvatska oprostila od borbe za četvrtfinale Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučujući trenutak dogodio se nakon samo 20 sekundi utakmice, što je ujedno novi najbrži pogodak na Europskim prvenstvima U-21. Ruiz je uspješno zaključio prvu akciju Španjolaca na susretu.

– Dva dana smo se pripremali baš za situacije iz koje smo primili gol već u dvadesetoj sekundi, proučavali kako to oni rade i svejedno dobijemo gol. Nemam komentara, pomalo smiješno. Poslije tog pogotka smo promijenili sustav, bili bolji, možda su se Španjolci povukli jer su imali povoljan rezultat, ali… Jednostavno su bolji, nema tu priče. Preostaje nam još utakmica s Rumunjskom, nadam se da ćemo ostvariti barem utješnu pobjedu, istaknuo je Baturina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.