Bayern daje otkaz igraču od deset milijuna eura

epa09066311 Mickael Cuisance (R) of Olympique Marseille celebrates a goal during the French Ligue 1 soccer match between Olympique Marseille and Stade Rennes, in Marseille, France, 10 March 2021. EPA/Guillaume Horcajuelo

Trener Bayerna Julian Nagelsmann otpisao je 22-godišnjeg Mickaela Cuisancea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno veznjak ne voli trenirati jer smatra da je previše dobar da bi sjedio na Bayernovoj klupi, a u klubu ne toleriraju njegov stav, a suigrači ga smatraju bahatim i bezobraznim.

Još je na posljednjim treninzima ozlijedio suigrače Marcela Sabitzera i Svena Ulreicha pa je trener Nagelsmann s njim imao posebne razgovore.

Cuisance napušta Bayern u siječnju, a ako ga ne prodaju planiraju ga otpustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.