Bayern neće plaćati igrače koji završe u karanteni zbog kontakta sa zaraženom osobom, a nisu cijepljeni

epa09148053 Leverkusen's Charles Aranguiz (L) in action against Bayern's David Alaba (R) during the German Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Bayer 04 Leverkusen in Munich, Germany, 20 April 2021. EPA/LUKAS BARTH / POOL CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Bayern će imati ograničen igrački roster za utakmicu s Dinamom Kijevom u Ligi prvaka jer se neki igrači odbijaju cijepiti, a mjere vladaju i u svijetu nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je klub odlučio da neće isplaćivati plaću onim igračima koji završe u karanteni zbog toga što su bili u kontaktu sa zaraženom osobom, a nisu cijepljeni.

Njemački Sport1 objavio je tekst od naslovom “Hoće li se Bayern raspasti zbog problema s cijepljenjem?”.

“Nije nimalo čudno da je Bayern odlučio necijepljenima uskratiti plaću, sada je jasno koliki je to problem za klub. BR je objavio da će se igrači žaliti protiv takve odluke i vjerojatno tužiti klub. U Bayernu sada postoji strah od toga da se ekipa podijeli u dva tabora, ali i strah od potpunog raspada do kojeg bi moglo doći odlaskom nekih od igrača”, piše Sport 1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.