Bayern u punoj snazi: Kovač i igrači tražili, pa sada stiže još jedno pojačanje

epa07759418 Bayern's head coach Niko Kovac in action during a public training session of the FC Bayern Muenchen training camp in Rottach Egern, Germany, 06 August 2019. The german first dvision soccer team is preparing for the 2019/2020 season until 10 August. EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Niko Kovač i igrači Bayerna nekoliko puta su od uprave zatražili pojačanja, a ona ih je konačno i poslušala. Kovač sada ima na raspolaganju takve igrače da može složiti čak dvije jednako jake momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub su napustili Hummels, Rafinha, Ribery, Robben i James Rodriguez.
U Bayern su stigli Lucas Hernandez, Benjamin Pavard, Michael Cuisance, Philippe Coutinho, Ivan Perišić, Jann-Fiete Arp.

Uskoro bi Kovač trebao dobiti još jedno pojačanje – Kaia Havertza, posao još nije gotov, ali bi uskoro mogao biti.

Podsjetimo, Robert Lewandowski ranije je tražio pojačanja.
“Ako želite igrati na najvišoj razini i ako razmišljate o osvajanju svih naslova, onda trebate pojačanja u momčadi”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Čekamo transfere jer samo tako možemo ići po najveće trofeje. Nadam se da će uprava kluba dovesti ne samo mlade igrače već najveće svjetske zvijezde. To je naša želja i volio bih da se to dogodi u idućih nekoliko dana”, zaključio je tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.