BBB neće organizirano navijati: Pobunili se zbog pandemijskih mjera

Foto: fah

Danas je od 9 sati počela prodaja ulaznica za utakmicu 1. pretkola Lige prvaka Dinamo – Valur, koja se igra 7. srpnja s početkom u 19 sati na stadionu Maksimir. Očekivano, gužvi na blagajnama jutros nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“S obzirom da je povratak na tribine uvjetovan cijelim nizom ograničenja i mjera koje nam trenutno onemogućavaju organizirano djelovanje na tribini, donijeli smo odluku da na sutrašnjoj utakmici neće biti organiziranog navijanja Bad Blue Boysa.

Svi oni koji žele kao pojedinci biti prisutni na utakmici unatoč trenutnoj situaciji, imaju našu podršku”, objavili su Bad Blue Boysi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GNK Dinamo omogućio je dolazak navijačima na stadion uz poštovanje svih navedenih mjera i uvjeta, što znači uz obavezno predočenje EU digitalne COVID potvrde, objavio je hrvatski prvoligaš na službenim stranicama.

EU digitalnu COVID potvrdu svaki navijač obavezan je predočiti prilikom kupnje ulaznice jer je to uvjet za kupnju, dok je istu potvrdu obavezno imati (u tiskanom ili digitalnom obliku) prilikom ulaska na stadion Maksimir te za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora mjerodavnih institucija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.