Belgijski mediji: Igrač s tetovažom fašističkog ratnog zločinca Đujića neće igrati protiv Dinama

Foto: snimka zaslona

Ognjen Vranješ, igrač Anderlechta, nije ni doputovao u Zagreb na večerašnju utakmicu s Dinamom na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgijski mediji smatraju kako je razlog što se miješa u politiku, a nedavno je otkriveno da na ruci ima tetovažu četničkog vojvode Momčila Đujića.

Spornu tetovažu granica tzv. Republike Srpske Vranješ je uklonio, no, ovo drugu nije.  Umjesto iscrtanih granica, na Ognjenovom bicepsu stoji iscrtan sat, kojeg je navodno htio prvobitno istetovirati.

”Svaka tetovaža na mom tijelu ima neko svoje značenje i ja to držim u svom srcu. Već sam u Bosni, svojoj državi, imao problema. Nisam baš rado pričao o tim tetovažama”, za španjolsku Marcu svojedobno je svoje tetovaže komentirao Vranješ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko ne želi dodatne tenzije i probleme, pogotovo kad utakmica ionako nema veliku rezultatsku važnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.