Belgijski nogometni trener Marc Wilmots novi izbornik Obale Bjelokosti

Foto: Fah

Belgijski nogometni stručnjak Marc Wilmots (48) izabran je za novog izbornika nogometne reprezentacije Obale Bjelokosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wilmots će na klupi ‘Slonova’ naslijediti Francuza Michela Dussuyera koji je dobio otkaz nakon neuspjeha na ovogodišnjem afričkom Kupu nacija na kojem je Obala Bjelokosti ispala već u skupini.

Wilmots je od 2012. do 2016. vodio Belgiju, a reprezentaciju je napustio nakon eliminacije u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Francuskoj.

“Angažirali smo vrhunskog stručnjaka, usprkos našim skromnim financijskim mogućnostima,” poručili su iz Abidjana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši veznjak Schalkea, Bordeauxa i Standarda potpisao je ugovor na dvije godine uz mogućnost nastavka suradnje na još dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.