Benatia nakon dramatičnog ispadanja Juventusa u Ligi prvaka: Real je veliki klub i nije mu potrebna ovakva pomoć

Foto: fah

Trener Juventusa Massimiliano Allegri rekao je da je njegova ekipa eliminirana iz Lige prvaka zbog dvije sporne sudačke odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sudac je svirao penal i zbog toga smo eliminirani. Može se reći da su dvije sporne odluke u sudačkoj nadoknadi odlučile tko će proći dalje, ova u Madridu i jedna u Torinu (kada nije dosuđen penal na Cuadradu)”, kazao je Allegri, dodavši kako je Juve zaslužio produžetke.
Allegri je dodao da razumije reakciju vratara Buffona, koji je nakon dosuđenog penala oštro prigovorio sucu, te je zbog toga isključen: “U takvoj situaciji njegova reakcija je bila ljudska i razumljiva”.
Stoper Juventusa Medhi Benatia, koji je skrivio penal na Lucasu Vazquezu, smatra da je sudac teško pogriješio: “Ako je i bilo kakvog kontakta, to nije bilo za penal. Nije bilo nikakve namjere da ga srušim ili fauliram. Prošle sezone, u četvrtfinalnom dvoboju Reala i Bayerna, suci su oštetili Bayern za barem dva gola. Real je veliki klub i mislim da mu nije potrebna ovakva pomoć”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.